image description

Σε δυο αναμετρήσεις είχαν στραφεί όλα τα βλέμματα στην 22η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Super League 2, που διεξήχθη σήμερα το μεσημέρι.

Στην Ξάνθη, όπου η τοπική ομάδα διέσυρε με 4-0 την Παναχαϊκή, με αποτέλεσμα αφενός αυτή να τερματίσει στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα κι αφετέρου να αφήσει τους Αχαιούς εκτός εξάδας!

Οι ακρίτες είχαν τον Καπνίδη σε μεγάλη ημέρα, καθώς πέτυχε δύο τέρματα, στο 20’ με σκαστή κεφαλιά και στο 57’ με σουτ, ενώ είχε και μια ακόμα κεφαλιά στο δοκάρι, στο 36ο λεπτό. Ο Τάτος -που επίσης είχε δοκάρι στην φάση του 3-0- πέτυχε ενδιάμεσα το 2-0, ενώ ο Μικελτάντζε εδωσε διαστάσεις θριάμβου στην επικράτηση της Ξάνθης.

Αλλά και στην Άρτα, με τον Καραϊσκάκη να επικρατεί του Διαγόρα με 2-1, αλλά τους φιλοξενούμενους να εκμεταλλεύονται το αποτέλεσμα στα Πηγάδια και να τερματίζουν στην έκτη θέση…

Οι Ροδίτες βρέθηκαν μπροστά στο σκορ, με το ωραίο γκολ του Γεωργίου, αλλά στην… αμέσως επόμενη φάση οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν από τραγικό λάθος του Σεληνιώτη και γκολ του Ναζίμ. Για να έρθει ο Θεολόγου με κεφαλιά στην επανάληψη και να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα, αφού ο Καραϊσκάκης έχασε και πέναλτι στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον Τσέλιο να αποκρούει την εκτέλεση του Τσούτση.

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις ξεχωρίζουν τα εντυπωσιακά «διπλά» Λεβαδειακού και Εργοτέλη, με 4-0 (και… τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ) και 3-0 απέναντι σε Δόξα Δράμας και Απόλλωνα Λάρισας αντίστοιχα. Με τους Βοιωτούς να παραμένουν στην τρίτη θέση, ισόβαθμοι με την Ξάνθη, ενώ οι Κρητικοί ανέβηκαν τέταρτοι προσπερνώντας τα Χανιά…

Παράλληλα, ο Ιωνικός ολοκλήρωσε την regular season του πρωταθλήματος με ισοπαλία απέναντι στα Χανιά, αφού στο γκολ υπ’ αριθμόν 14 φέτος του Κάστρο «απάντησε» δύο λεπτά πριν τη λήξη με κεφαλιά ο Τριανταφυλλάκος. Ωστόσο, οι Νικαιώτες μπαίνουν στα play-offs έχοντας… αβάτζο έξι πόντων!

Ενώ τέλος «λευκή ισοπαλία» προέκυψε στα Τρίκαλα, ανάμεσα στην ομώνυμη ομάδα και τον ΟΦ Ιεράπετρας.

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Αποτελέσματα Super League 2 22η Αγωνιστική EPT SPORTS 2-1 ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ Γήπεδο Αγίων Αναργύρων ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ EPT SPORTS 0-4 Γήπεδο Γ.Σ Δόξας Δράμας ΛΟΤΡΙΚΑΛΑ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΤΡΙΚΑΛΑ EPT SPORTS 0-0 oф ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ Δημοτικό Τρικάλων ΙΩΝΙΚΟΣ EPT SPORTS3 1-1 XANTHI Νεάπολη Νίκαιας XANIA EPT SPORTS ΞΑΝΘΗ 4-0 Ξάνθη Arena ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ Π.Α.ΕΑΠΟΛΛΩΝ 1930 ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ EPT SPORTS 0-3 Γήπεδο Φιλιππούπολης ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ PALEPROTEAML"

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Βαθμολογία SL2 Super League 2 22η Αγωνιστική Ομάδα ΙΩΝΙΚΟΣ ΞΑΝΘΗ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ B ÎΓ 22 47 41 ΧΑΝΙΑ 22 22 22 41 36 35 30 29 ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΤΡΙΚΑΛΑ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ 10 ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 11 ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ 12 12ΚΟΦΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ oф ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ 24 22 22 22 22 22 22 22 22 24 21 16 13"