image description

Απίστευτη… αυτοκτονία από την ΑΕ Καραϊσκάκης! Η ομάδα από την Άρτα κατάφερε να κάνει την ανατροπή στη Λάρισα, αλλά δέχτηκε γκολ στο φινάλε από τον Απόλλωνα για το τελικό 2-2 παραμένοντας στη ζώνη του υποβιβασμού. Οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί με τον Σέχου στο 32′, αλλά οι φιλοξενούμενοι με αντεπίθεση διαρκείας στο φινάλε και τέρματα των Λόβριτς-Βακενβάι (84′-86′) έφεραν… τούμπα το σκορ.

Παρ’ όλα αυτά, ένας πρώην επιθετικός του ΠΑΣ Γιάννινα, ο Κλάους Αθανασιάδης, στο 88ο λεπτό τους “τιμώρησε” και τους διατήρησε στη ζώνη του υποβιβασμού.

Παρά την ισοπαλία, η ΑΕ Καραϊσκάκης συνεχίζει να έχει ελπίδες παραμονής, αφού την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται τον ΟΦ Ιεράπετρας όπου θέλει τη νίκη και ταυτόχρονα να μην κερδίσει κάποιος εκ των Τρικάλων και Δόξας Δράμας.

Τρίκαλα και Δόξα Δράμας από την πλευρά τους έμειναν στο 1-1 και παραμένουν στην… πρίζα, αφού οι γηπεδούχοι είναι στο +2 και οι φιλοξενούμενοι στο +1 από τη ζώνη του υποβιβασμού! Ο Μαυριάς στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους είχε δώσει προβάδισμα στους Δραμινούς, με τα Τρίκαλα να ισοφαρίζουν στο 48′ με τον Σταματή.

Στο πιο αδιάφορο ματς της αγωνιστικής, η Παναχαϊκή πέρασε με 3-2 από την έδρα του υποβιβασμένου ΟΦ Ιεράπετρας. Ο Βουό στο 51′ έδωσε το προβάδισμα στους Κρητικούς, με τους Μπάτροβιτς (55′), Γιούση (83′) να υπογράφουν την ανατροπή για τους Πατρινούς. Παρόλα αυτά, η Ιεράπετρα τρία λεπτά μετά έφερε το σκορ εκ νέου στα ίσα με τον Κοτόπουλο, αλλά στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μπάτροβιτς σκόραρε εκ νέου για το τελικό 3-2.