Την επαναλειτουργία της γυναικείας ομάδας μπάσκετ ανακοίνωσε ο ΑΓΣΙ, ο οποίος παραδίδει τα ηνία της ομάδας στον Γιώργο Σιαμέτη και μαζί με τις γυναίκες αναλαμβάνει και το αναπτυξιακό τμήμα των κοριτσιών.

Η ανακοίνωση του ΑΓΣΙ αναφέρει:

Ο AGSI B.C. με χαρά ανακοινώνει τη συνεργασία του με τον προπονητή Γιώργο Σιαμέτη

Ο Coach Σιαμέτης, μετά την επιτυχημένη πορεία του με τα κορίτσια του Π.Α.Σ. στο κορυφαίο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών, αναλαμβάνει υπεύθυνος του αναπτυξιακού προγράμματος των τμημάτων κοριτσιών του Συλλόγου μας.

Παράλληλα, η συνεργασία αυτή θα σημάνει και την επαναλειτουργία της Γυναικείας ομάδας μας με τη συμμετοχή των κοριτσιών μας στα Πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΒΔΕ

Γιώργο καλωσήρθες στην οικογένεια του Α.Γ.Σ.Ι. και καλή δύναμη

Ο έμπειρος κόουτς από την πλευρά του με ανάρτησή του στο fb δήλωσε:

16 μήνες είναι αρκετοί για να μείνεις μακρυά από κάτι που αγαπάς, να «καθαρίσεις» συναισθηματικά και να βάλεις τις προτεραιότητες σου.

Έναρξη συνεργασίας λοιπόν με τον AGSI B.C. και ειδικότερα με τον AGSI wbc για τη νέα χρονιά ως υπεύθυνος των ακαδημιών και προπονητής του γυναικείου τμήματος στην επαναλειτουργία του.

Το project εντελώς διαφορετικό. Προσέλκυση ολοένα και περισσότερων κοριτσιών στον αθλητισμό και ειδικά στο μπάσκετ, δημιουργία «όμορφων» ανθρώπων και πάνω από όλα η χαρά του παιχνιδιού!!!!!!

Καλή μας αρχή!!!!