Δικαίωση για την Καβάλα στο Διαιτητικό Δικαστήριο στην προσφυγή που είχε καταθέσει κατά της ΕΠΟ και πλέον διαμορφώνονται για ακόμα μία φορά νέα δεδομένα στη Super League 2.

Συγκεκριμένα, η Καβάλα μπορεί πλέον να βγάλει δελτία και να αγωνιστεί στη Super League 2, αλλά πλέον εκκρεμεί η τύχη του πρώτου αγώνα κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου, για τον οποίο θα πάρει αποφάσεις ο Αθλητικός Δικαστής.

Η ανακοίνωση:

«Το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κατά την τελευταία του συνεδρίαση, έλαβε την εξής απόφαση.

Δίκασε αντιμωλία των διαδίκων την από 05.11.2021 έφεση της ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «Π.Α.Ε Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965» κατά του τριτοβάθμιου αθλητικού σωματείου με την επωνυμία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ (Ε.Π.Ο.) και της 712/04.11.2021 απόφασης της Επιτροπής Ιδιότητας Ποδοσφαιριστών (Ε.Ι.Π.) της Ε.Π.Ο.
Δέχτηκε τυπικά και ουσιαστικά την ως άνω έφεση.

Εξαφάνισε την εκκαλουμένη 712/2021 απόφαση της Ε.Ι.Π. της Ε.Π.Ο., ως προς την εκκαλούσα ποδοσφαιρική ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «Π.Α.Ε Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965», κατά το προσβαλλόμενο αυτής μέρος».