Με μια σπουδαία νίκη επιστρέφει από τη Θεσσαλονίκη η ομάδα Κ17 του ΠΑΣ Γιάννινα, η οποία νίκησε τον Άρη με 1-0 στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος εφήβων της Super League.

Η ομάδα του Γιάννη Λώλη έπαιξε ψυχωμένα, με ένταση αλλά και αυτοσυγκέντρωση σε όλη τη διάρκεια, ακόμα και στο β’ μέρος που ο Άρης πίεσε ασφυκτικά για το γκολ της νίκης. Όμως αυτός που χαμογέλασε λίγο πριν το φινάλε αυτήν τη φορά, ήταν ο ΠΑΣ που συνήθως δεχόταν κάποιο γκολ προς το τέλος και έχανε το αποτέλεσμα στην λεπτομέρεια. Σε αντίθεση, λοιπόν, με άλλα παιχνίδια, σήμερα οι νεαροί «κυανόλευκοι» κατάφεραν και πανηγύρισαν το «τρίποντο».

Το γκολ για τον ΠΑΣ Γιάννινα ήρθε με τον Λυκόπουλο στο 83’ σε υποδειγματική αντεπίθεση και αφού ο παίκτης του ΠΑΣ αξιοποίησε την ασίστ του Σάλο.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Άρης:  Γεωργιάδης, Σεβαστίδης, Παπακωνσταντίνου, Τσομπανίδης, Τανούλης, Καρυπίδης, Μπεριάδης, Αλμυράς, Κατραντζής, Τσαλικόγλου, Σταυρόπουλος

ΠΑΣ Γιάννινα: Μάντζιος, Αθανασίου (90’ λ.τρ. Παύλου), Μίνης, Ντούκας, Ντώνος, Λώλης (75’ Τσίτας), Βλέτσας, Χρήστου, Ζωγράφος (75’ Μυρόγλου), Νίττας (65’ Λυκόπουλος)και Σάλο