image description

Μια σπουδαία, αλλά και ιστορική νίκη πέτυχε ο Θεσπρωτός στην Ηγουμενίτσα επί της Β’ ομάδας του Ολυμπιακού για το πρωτάθλημα της Super League 2. Το πλατανόφυλλο επικράτησε με 2-1 και μάλιστα με ανατροπή, χάρη σε γκολ που ήρθε στα τελευταία λεπτά από το νέο μεταγραφικό απόκτημα, τον Αργεντίνο Μπονίγια!

Ο Ολυμπιακός Β’ στην πρώτη του κιόλας ευκαιρία που είχε στο 6ο λεπτό σημείωσε το 0-1. Ο Πινακάς έδωσε κάθετα στο Βοΐλη κι εκείνος πλάσαρε εύστοχα τον Κίναλη.

Στο 22΄ ήρθε η άμεση «απάντηση» από τον Θεσπρωτό με απευθείας χτύπημα κόρνερ του Κωνσταντίνου!

Και στο 82’ μετά από σουτ του Λύγκα, η μπάλα κόντραρε πάνω στον νεοαποκτηθέντα Μπονίγια και κατέληξε στα δίχτυα του Στουρνάρα για να γίνει το 2-1!

Με το αποτέλεσμα αυτό ο Θεσπρωτός προσπέρασε τον Ολυμπιακό Β και «σκαρφάλωσε εκείνος στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Θεσπρωτός (Ρότσα): Κίναλης, Βαλιέντε, Ζβί (75΄ Ντ΄Αλέσιο), Βασιλάκης, Γκανσιέρ, Λύγκας, Κωνσταντίνου, Ραμίρεζ (80΄   Βαταμίδης), Μπονίγια, Διγκόζης (80΄ Γώγος), Ρομέρο (68′  Ζιώγας).

Ολυμπιακός (Ιμπαγάσα): Στουρνάρας, Α. Μπα, Ξενιτίδης, Αποστολόπουλος, Λιάτσος (71′ Ιμπαγάσα), Χριστοφιλόπουλος (64′ Σαπουντζής), Κεραμίδας (79′ Κωστή), Νίκολιτς, Βοΐλης, Ντόι, Πινακάς (79′ Γκαλιάνι).

*Πριν τον αγώνα η ΠΑΕ Θεσπρωτός βράβευσε την ΠΑΕ Ολυμπιακός, τον Αριέλ Ιμπαγάσα που είναι ο προπονητής της ομάδας και τον Γιώργο Ανατολάκη για την προσφορά τους.