image description

Τον βαθμό της ισοπαλίας κατάφερε και απέσπασε στο 96’ από τον Ολυμπιακό Βόλου ο Θεσπρωτός στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2. «Χρυσή» αλλαγή του Ρότσα ήταν ο Πατσέκο που με κεφαλιά λύτρωσε την ομάδα της Ηγουμενίτσας, σ’ ένα πολύ σημαντικό ντέρμπι για την παραμονή, μιας και ο Θεσπρωτός είναι στο +4 από τη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ παρέμεινε το +5 από τον σημερινό του αντίπαλο.

Ο Θεσπρωτός είχε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο18’, καθώς μετά από σουτ του Γεωργούση η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 45′ ο Ολυμπιακός Βόλου κατάφερε και άνοιξε το σκορ με σουτ του Βερνάρδου και αφού η μπάλα βρήκε και το δοκάρι του Κίναλη.

Στο 75΄ο Θεσπρωτός είχε και δεύτερο δοκαρι, όταν σε σουτ του Μπονίγια η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι.

Και στο 96’ η ομάδα του Χουάν Ραμόν Ρότσα ισοφάρισε, όταν ο Ραμίρεζ εκτέλεσε το κόρνερ και ο Πατσέκο με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ξενοδόχοβ γράφοντας το 1-1!

Συνθέσεις:
Θεσπρωτός (Ρότσα): Κίναλης, Νταλέσιο, Βαλέντε, Βασιλάκης, Γώγος (82′ Δημήτρουλας), Ρομέρο (46′ Πατσέκο), Ραμίρεζ, Ζιώγας (82′ Μαρτίνεζ), Γεωργούσης (46′ Μπονίγια), Σαραντίδης, Κωνσταντίνου (82′ Βαταμίδης)

Ολυμπιακός Βόλου (Καβακάς): Ξενοδόχοβ, Γραικός, Σκοπελίτης, Στάμου, Φιλίποβιτς, Ντιαμπί (70′ Μάνγκα), Κόλα (87′ Παπακώστας), Ξύδας (51′  Μαρκοπουλιώτης), Βερνάρδος, Ντος Σάντος (46′ Κουντουριώτης), Σιαφά.