image description

Πλήρης αγωνιστική δράση στη Σούπερ Λιγκ 2, επικεντρωνόμαστε στη Καλαμάτα, όπου η ομώνυμη ομάδα υποδέχεται την Ιεράπετρα, και στη Ρόδο, όπου τα τοπικά «Ελάφια» φιλοξενούν τον πρωτοπόρο Λεβαδειακό.

Ταμειάρες με τα προγνωστικα μπομπες!

  1. Καλαμάτα – Ιεράπετρα (14:00)

Ξεκίνημα με Σούπερ Λιγκ 2 και τον αγώνα της Καλαμάτας απέναντι στην Ιεράπετρα. Η γηπεδούχος άφησε εκ νέου βαθμούς, 1-1 με τη Ζάκυνθο και οπισθοχώρησε ακόμη περισσότερο στη βαθμολογία. Δεν έχει σημαντικό κίνητρο έως το φινάλε της σεζόν, στα θετικά όμως ότι αγνοεί την ήττα στα 4 πιο πρόσφατα ματς (2-2-0). Η Ιεράπετρα βρίσκεται στο +3 από τη ζώνη του υποβιβασμού, χωρίς αυτό να σημαίνει πως μπορεί να αισθάνεται άνετα. Στο απουσιολόγιο της ομάδας βρίσκεται 4 μεσοαμυντικοί παίκτες, λογίζονται ως βασικοί.

➥ Περίεργο το κλίμα στη Καλαμάτα, που καλείται να επιστρέψει στις νίκες, από την άλλη η φιλοξενούμενη κάνει ζημιές, έτσι καταλήγουμε στο G/G που προσφέρεται στο ακριβό 2.40.

  1. Ρόδος – Λεβαδειακός (15:00)

Συνεχίζουμε με την ίδια κατηγορία και την αναμέτρηση Ρόδος – Λεβαδειακός. Η γηπεδούχος κόλλησε στο 0-0 με τον Ηρόδοτο (εκτός) και έχασε την ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες. Δίχως νίκη και γκολ για 2 σερί παιχνίδια, παραμένει σε θέση υποβιβασμού και το άγχος μεγαλώνει στις τάξεις της, όσο το πρωτάθλημα οδεύει προς το φινάλε. Ο Λεβαδειακός έμεινε στο 1-1 στο δυνατό ματς με την Καλλιθέα, ωστόσο διατηρείται στην κορυφή του Νότιου ομίλου. «Τρέχει» αήττητο σερί 4 αγωνιστικών (3-1-0), έχοντας εξαιρετική συμπεριφορά στην επίθεση (12 γκολ σ’ αυτό το διάστημα).

➥ Υπάρχει διαφορά δυναμικότητας στις δύο ομάδες, η φιλοξενούμενη είναι σε θέση να κερδίσει και μάλιστα με ευκολία, οπότε το 2 & Over 1,5 στο 1.90 θα αποτελέσει την επιλογή μας.

21+ ΕΕΕΠ*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+ ΕΕΕΠ