image description

Μια πολύ σημαντική νίκη πέτυχε ο Θεσπρωτός στη μάχη της παραμονής στη Super League 2, αφού νίκησε με 2-0 τον Α.Ο. Τρικάλων και ξέφυγε με 8 βαθμούς πλέον από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Η ομάδα του κ. Ρότσα μπήκε αποφασισμένη να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι έπαιζε με μία ομάδα που ήταν με την πλάτη στον τοίχο και με πολλές απουσίες και από τα πρώτα κιόλας λεπτά άρχισε να δημιουργεί πίεση στην αντίπαλη εστία.

Η υπεροχή αυτή καρποφόρησε τελικά στο 34ο λεπτό, όταν ο Βασιλάκης πέρασε κάθετη πάσα στον Σαραντίδη κι αυτός από θέση τετ α τετ νίκησε τον Περλέσι και έκανε το 1-0.

Ο Θεσπρωτός συνέχισε να ελέγχει το παιχνίδι και να μην απειλείται και βρήκε κι ένα ακόμα γκολ στο ματς στο 74ο λεπτό με τον Ραμίρεζ, βάζοντας ουσιαστικά τέλος στο παιχνίδι.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Θεσπρωτός (Χουαν Ρότσα): Κίναλης, Βαλέντε, Νταλέσιο, Βασιλάκης, Γκάντσιερ, Ζιώγας (87’ Γεωργούσης), Κωνσταντίνου (87’ Λύγκας) , Ραμίρεζ, Σαραντίδης (76’ Βαταμίδης), Πατσέκο (66’ Ρομέρο), Μπονίγια (87’ Μαρτίνεζ)

ΑΟ Τρίκαλα (Βασίλης Καλογιάννης): Περλέσι, Σανδραβέλης, Ριζογιάννης, Γκοβίνας, Ιωαννίδης, Μπαξεβάνος (76’ Φουτσίνι), Μυλόπουλος, Μανίσογλου, Χειρίτραντας, Ευθυμίου (72’ Νιάρος), Κλεμέντε (57’ Ντιαλόσι)