image description

Κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού βρέθηκε και πάλι ο Καραϊσκάκης που γνώρισε μία οδυνηρή ήττα από την Ζάκυνθο με 2-0, δίνοντάς της ελπίδες για παραμονή και μπλέκοντας ο ίδιος σε περιπέτειες.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η Ζάκυνθος ήταν πιο απειλητική στο α’ μέρος, ενώ στην επανάληψη ο Καραϊσκάκης ήταν αυτός που έχασε μεγάλη ευκαιρία σε τετ α τετ του Ντοναλντόνι, με τον τερματοφύλακα της Ζακύνθου να σώζει.

Στο 53’ η Ζάκυνθος προηγήθηκε στο σκορ μετά από σέντρα του Σολ και τον Εντουάρντο με κεφαλιά να κάνει το 1-0.

Στο 64ο λεπτό, μετά από κόρνερ του Νικολακόπουλου, ο Τσιμέλι με κεφαλιά ζευγάρωσε τα τέρματα των Επτανήσιων, οι οποίοι ανέβασαν κι άλλο την απόδοσή τους στα τελευταία λεπτά, με τον Καραϊσκάκη να μην βγάζει καμία αντίδραση.

Την ερχόμενη Τετάρτη η ομάδα της Άρτας αντιμετωπίζει την Ιεράπετρα, μία ακόμα ομάδα της ουράς και η νίκη πλέον είναι μονόδρομος.

Ζάκυνθος (Νόλης) : Μέντεζ, Καλλιβωκάς, Κούνια, Οντόνε, Νικολακόπουλος, Σούρμπης (87′ Ντάσης), Ζε Εσόνο, Κιτόκο (51′ Ρουκουά), Κοναγκάγια (46′ Εντουάρντο), Σολ (71′ Λάμπογλου), Τσιμέλι

Καραϊσκάκης (Φραντζέσκος) : Λαζάρεβς, Πριόνας, Κλιγγόπουλος, Γιαννιώτης, Φαν Ίπερεν (39′ λ.τρ. Μερτύρης – 71′ Κρισμάρεβιτς), Πέδρο Ενρίκε, Βαφειάδης (60′ Μίλιτς), Ναζίμ, Νταλακούρας (60′ Δερμιτζάκης), Κορέλας (71′ Κοντοπούλης), Ντοναλντόνι

Διαφημίσεις