image description

Μπορεί ο Καραϊσκάκης να βρήκε τη νίκη στο σημερινό παιχνίδι με το Αιγάλεω και να επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα, όμως το ίδιο έκαναν και οι τρεις ομάδες που ήταν κοντά του στη βαθμολογία, οι Ηρόδοτος, Διαγόρας και Αστ. Βλαχιώτη και που τουλάχιστον δύο θα πρέπει να τις βάλει από κάτω του βαθμολογικά για να σωθεί. Μάλιστα ο Ηρόδοτος είναι ο επόμενος αντίπαλος που θα αντιμετωπίσει η ομάδα της Άρτας την ερχόμενη Κυριακή κι εκεί θα κριθούν πολλά.

Να σημειωθεί ότι ο Καραϊσακάκης είχε νέο προπονητή στον πάγκο του, τον κ. Ουσταμπασίδη, και με το πολυπόθητο «τρίποντο» τουλάχιστον κράτησε ζωντανές τις ελπίδες του, αφού σε διαφορετική περίπτωση θα είχε αποχαιρετήσει ουσιαστικά από σήμερα τη  Super League 2.

Στο αγωνιστικό μέρος, ο Καραϊσκάκης νίκησε με 3-1. Στο 26ο λεπτό ο Ντοναλντόνι πέρασε κάθετη στον Μίλιτς, ο οποίος πλάσαρε και με τη βοήθεια κόντρας σε αντίπαλο η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0.

Στο β’ ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 48ο λεπτό ο Καραϊσκάκης με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπεκατώρου λίγο έξω από την περιοχή, έκανε το 2-0.

Στο 62ο λεπτό μετά από κόρνερ που κέρδισε το Αιγάλεως, η μπάλα πέρασε από όλους και ο Αρναρέλλης με κοντινό πλασέ έκανε το 2-1.

Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Νταναλντόνι όταν μετά από μακρινή εκτέλεση φάουλ του Μπεκατώρου, πήρε την κεφαλιά, και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Καραϊσκάκης (Ουσταμπασίδης) : Λάζαρεβς, Πριόνας, Μπεκατώρος, Κρισμάρεβιτς, Κλιγγόπουλος, Χελοβάνι (90′ Ντούκας), Δερμιτζάκης (58′ Νταλακούρας), Βαφειάδης (71′ Ναζίμ), Μίλιτς (90′ Κοντοπούλης), Κορέλας (58′ Γαλεάδης), Ντοναλντόνι

Αιγάλεω (Χαραλαμπίδης) : Σφυρίδης, Παναγιώτου (46′ Αναστασίου), Παπουτσογιαννόπουλος, Βλάχος, Παπανικόλας, Καλύβας, Λάσκαρης, Σταματάκης (59′ Σέχου), Δημητριάδης (79′ Ντρενογιάννης), Μπρέμπος (46′ Τριμμάτης), Αρναρέλλης (79′ Παυλής)