Ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του Πέτρου Μπαγκαλιάνη από τον Ολυμπιακό στον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο 22χρονος στόπερ δεν ήταν σήμερα στην προπόνηση και χαιρέτισε ήδη προπονητή και συμπαίκτες.

Ο Μπαγκαλιάνης πήρε μεν τις ευκαιρίες του, όμως δεν κατάφερε και δεν ήταν και πολύ πιθανό κιόλας να εκτοπίσει Παντελάκη ή Εραμούσπε και να καθιερωθεί εκείνος ως βασικός.

Ήταν, όμως, μία αξιόπιστη και αξιοπρεπέστατη λύση που έδειξε ότι μπορούσε να βοηθήσει και δεδομένα θα έπαιρνε κι άλλα ματς στα πόδια του μέχρι το τέλος της περιόδου, αλλά προφανώς ο Ολυμπιακός θέλει να τον έχει σε κάποια ομάδα που θα παίζει πολύ περισσότερο γι’ αυτό και τελικά ο δανεισμός ολοκληρώθηκε πρόωρα.

Ο νεαρός αμυντικός κατέγραψε αυτό το εξάμηνο οχτώ συμμετοχές στο πρωτάθλημα συν μία στο κύπελλο Ελλάδος. Σκόραρε μόνο σε φιλικά ματς.

Όσον αφορά τον ΠΑΣ Γιάννινα, δεδομένα χρειάζεται στόπερ και ο κ. Στάικος έχει ζητήσει μεταγραφή στη θέση αυτή. Όπως γράφαμε και χθες, ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει κοιτάξει προς Λατινική Αμερική, αλλά δεν βρήκε περίπτωση παίκτη που να είναι έτοιμος να προσφέρει άμεσα.

Το θέμα δεν έκλεισε βέβαια, αλλά όπως φαίνεται, μόνο αν βρεθεί εξαιρετική περίπτωση θα προχωρήσει η διοίκηση σε μεταγραφή.