Μετά από απόφαση του Προπονητικού team του Συλλόγου (Κώστας Χαρίσης, Απόστολος Τικμανίδης, Βασίλης Σιαράβας, Οδυσσέας Λάμπρου) και τη σύμφωνη γνώμη της Διοίκησης, τη φετινή αθλητική χρονιά, όσον αφορά στο Αντρικό Τμήμα που θα λάβει και φέτος μέρος στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας, θα δοθεί ιδιαίτερο βάρος στη συμμετοχή όλων των μικρότερων αθλητών, οι οποίοι έχουν το δικαίωμα ηλικιακά να αγωνιστούν σ’ αυτή.

Με δεδομένο, λοιπόν, ότι η φετινή ομάδα των αντρών θα στηριχτεί κατά κόρον στους αθλητές που προέρχονται από τις Ακαδημίες του συλλόγου, οι οποίοι προφανώς θα πρέπει πλέον να δουλέψουν σε άλλο «επίπεδο», όλοι οι γεννημένοι από το 1996 μέχρι και το 2001, με έμφαση στην κατηγορία του ΠΑΙΔΙΚΟΥ (2000-2001), έδωσαν ραντεβού για την 1η προπόνηση, που σηματοδοτεί και την έναρξη της προετοιμασίας, για την Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016 και ώρα 18:00 στην αφετηρία στο Δασάκι του Φρόντζου.

Ο Α.Ο. Ιωαννίνων ξεκινά την προετοιμασία του με ορίζοντα την 15η Οκτωβρίου που θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Στην Α1 θα προβιβαστεί μία ομάδα, μετά τη διεξαγωγή play-off μεταξύ των πρώτων 4 ομάδων της βαθμολογίας. Θα υποβιβαστούν απευθείας οι δύο τελευταίοι του ομίλου, εκτός αν από την Premier League υποβιβαστούν 2 ομάδες που ανήκουν γεωγραφικά στον ίδιο όμιλο, οπότε σ’ αυτήν την περίπτωση θα υποβιβαστούν 3 ομάδες.

Δείτε αναλυτικά την προκήρυξη του πρωταθλήματος ΕΔΩ