Δεν υπήρξε ομοφωνία μεταξύ των ΠΑΕ -μελών της Super League για την κατανομή των χρημάτων του στοιχήματος. Η ΠΑΕ ΑΕΚ ουσιαστικά διαφώνησε με μία παράμετρο που μπήκε στο συμβούλιο, ότι εκτός του να δεχτούν οι ομάδες να πάρουν από 1,5 εκ. ευρώ η κάθε μία, θα έπρεπε να συμφωνήσουν ότι είναι δίκαιη η κατανομή του κ. Αυγενάκη που δίνει από 66.000 ευρώ σε κάθε ΠΑΕ της Super League 2.

Την δεύτερη αυτή παράμετρο η ΑΕΚ αρνήθηκε να την υπερψηφίσει, ο κ. Μαρινάκης ως πρόεδρος της Λίγκας επέμενε κι έτσι η συζήτηση οδηγήθηκε σε “ναυάγιο”, με τις ομάδες πλέον να μην ξέρουν ούτε πόσα θα πάρουν ούτε πότε θα τα πάρουν!

Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε από τη Super League υπήρξε η τοποθέτηση του κ. Μαρινάκη:

Κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League, ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε την ακόλουθη τοποθέτηση:

«Έχει γίνει μια τεράστια προσπάθεια από το καλοκαίρι για να πάρει η Super League και οι ομάδες, αυτό που εμείς θεωρούμε σωστό.

Χάσαμε χρόνο, κάναμε τεράστιες προσπάθειες και πήραμε 1,5 εκατομμύριο ανά ομάδα.

Για να γίνει αυτό έγινε υπέρβαση από όλους.

Θέλω λοιπόν σήμερα να είμαστε ξεκάθαροι.

Δεν μπορεί να πηγαίνουμε ως Super League να παίρνουμε τελικά αυτό που θεωρούμε σωστό και τα μέσα που έχουν ή επηρεάζουν τα μέλη του Συνεταιρισμού να κάνουν επιθέσεις για τη διανομή των χρημάτων.

Θα είμαστε ξεκάθαροι λοιπόν όλοι εδώ.

Θα ψηφίσουμε ότι η κατανομή είναι δικαιότατη όπως έγινε για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Ένας κουμπαράς είναι!

Πάμε λοιπόν να σας ακούσουμε».

Στην ψηφοφορία που ακολούθησε (δεν παραστάθηκε η ΠΑΕ Βόλος), όλοι οι εκπρόσωποι των ΠΑΕ-Μελών της Super League, καθώς και ο εκπρόσωπος της ΕΠΟ, ψήφισαν υπέρ της πρότασης του προέδρου της Super League, εκτός της ΠΑΕ ΑΕΚ, η οποία την καταψήφισε.

Η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου διακόπηκε, αφού λόγω της αρνητικής ψήφου της ΑΕΚ, δεν υπήρξε ομοφωνία.