image description

Διαβάστε επίσης: Τα καλύτερα online casino live στην Ελλάδα

Βοσνία – Ισλανδία: Ματς για τον 10ο όμιλο των προκριματικών, όπου δεσπόζει η πανίσχυρη Πορτογαλία. Οπότε Βοσνία, Σλοβακία, Ισλανδία, Λουξεμβούργο θα δώσουν μάχη για τη 2η θέση και το εισιτήριο για το Euro. Για την Ισλανδία φαίνεται να αποτελούν για τα καλά παρελθόν οι μέρες που ήταν παρούσα στα τελικά μεγάλων διοργανώσεων. Αποτυχία στα προκριματικά του Μουντιάλ (5η θέση πίσω από Γερμανία, Β. Μακεδονία, Ρουμανία, Αρμενία), αδιάφορη παρουσία στο Nations League (2η πίσω από Ισραήλ και μπροστά από Αλβανία, με τη Ρωσία να μένει εκτός για τους γνωστούς λόγους). Δεν θεωρώ πως θα κάνει την υπέρβαση τώρα.

Η Βοσνία προέρχεται από την 1η θέση στον ανταγωνιστικό όμιλο με Ρουμανία, Φινλανδία και Μαυροβούνιο στο Nations League, που της χάρισε και την άνοδο στην Α Κατηγορία (δεν ανήκει εκεί ρεαλιστικά). Στηρίχτηκε στην έδρα της, όπου σημείωσε 3/3 νίκες. Παραδοσιακά δυναμώνει μπροστά στο κοινό της, η νίκη στο αποψινό ματς είναι βήμα πρόκρισης, έστω κι αν πρόκειται για την πρεμιέρα του ομίλου και θα στηριχτεί.

Σλοβακία – Λουξεμβούργο: Για τον ίδιο όμιλο, βλέποντας το ζευγάρι πολλοί θα πούνε «πολλά με λίγα». Αυτά στο… παρελθόν. Ούτε η Σλοβακία είναι στα καλύτερά της, στο πρόσφατο Nations League έμεινε στην 3η θέση πίσω από Καζακστάν και Αζερμπαϊτζάν, ενώ το Λουξεμβούργο φαίνεται να έχει ανέβει επίπεδο, διαθέτοντας παίχτες που παίζουν σε καλές ευρωπαϊκές ομάδες (πχ ο γκολκίπερ Μόρις της Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ και ο χαφ Μπαρέιρο της Μάιντς). Ίσως και να υπάρχει λαθάκι στο σετ, θα πάω σε επιφυλακτικό ποντάρισμα πάνω στο αουτσάιντερ.

Βρείτε εδώ: Καθημερινά προγνωστικά και τα πιο ψαγμένα άρθρα για στοίχημα

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Στοιχήματος στο Foxbet!

Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+