image description

Το στοίχημα είναι ένα παιχνίδι στο οποίο ποντάρουμε χρήματα και όπως οτιδήποτε περιλαμβάνει χρήματα και μάλιστα χρήματα που βγαίνουν με κόπο και ιδρώτα, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και σωστή διαχείριση για να μην βρεθούμε σε δύσκολη κατάσταση.

Διαβάστε επίσης: Τι παίζουμε σήμερα στα προκριματικά Euro

Παρακάτω θα αναλύσουμε συνοπτικά το πως πρέπει να ποντάρουμε στο στοίχημα, αλλά και το πόσα χρήματα να ποντάρουμε παίζοντας.

Παιχνίδι με τη σωστή μεθοδολογία

Το στοίχημα σαν παιχνίδι μπορεί να φαίνεται απλό, όμως στην πραγματικότητα ο παίχτης καλείται να πάρει αποφάσεις σημαντικές και πολύπλοκες και μια από αυτές είναι και το ποσό του πονταρίσματος σε κάθε περίπτωση. Το ύψος και ο τρόπος πονταρίσματος είναι ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες που μπορεί να καθορίσει αν σε τελική ανάλυση θα επιτύχουμε τον στόχο μας. Πολλοί παίχτες και ιδιαίτερα οι άπειροι δεν δίνουν σε αυτό την πρέπουσα σημασία. Πόσοι άραγε αναρωτιούνται γιατί ποντάρουμε σε ένα στοίχημα 5, 20, 50 ή 100€ και τι ακριβώς καθορίζει την απόφασή μας αυτή. Οι περισσότεροι το κάνουμε διαισθητικά νομίζοντας ότι γνωρίζουμε την απάντηση, όμως εκεί είναι το μεγάλο μας λάθος, καθώς αυτό οφείλεται στην έλλειψη σωστής μεθοδολογίας. Πολλές φορές έχουμε μέσα από άρθρα ότι η καλύτερη στρατηγική πονταρίσματος είναι η εξεύρεση των σημείων με αξία, τα λεγόμενα value bets. Τα value bets είναι στην ουσία σημεία όπου θεωρούμε πως ο bookmaker έχει κάνει λάθος στην απόδοση και εμείς ποντάρουμε πάνω σε αυτό το λάθος.

2 Στρατηγικές για καλύτερη διαχείριση της μπάνκας

Από την στιγμή που έχουμε αποφασίσει το πως και τι σημεία θα ποντάρουμε παρακάτω ακολουθούν 2 στρατηγικές για την καλύτερη διαχείριση της κάβας μας.

  1. Ισόποσα πονταρίσματα: To flat betting όπως το γνωρίζουμε είναι μια πολύ καλή στρατηγική πονταρίσματος που βοηθάει τον παίχτη να ακολουθεί ένα σταθερό πλάνο και να μην εκτρέπεται. Με αυτή τη στρατηγική ουσιαστικά ποντάρουμε σε όλα τα σημεία με το ίδιο ποσό, είτε πρόκειται για μεγάλο value είτε για μικρότερο είτε πρόκειται για ένα φιλικό παιχνίδι είτε για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Η τακτική αυτήν θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και από αρχάριους παίκτες καθώς είναι η πιο απλή τακτική πονταρίσματος και το κυριότερο είναι ότι τους απαλλάσσει από την ανησυχία του υπολογισμού του μεγέθους της επένδυσης, δεδομένου ότι χρησιμοποιούν πάντα το ίδιο ποσό για το ποντάρισμά τους.
  2. Αλλαγή πονταρίσματος ανάλογα το value: Πρόκειται για μια περισσότερο επιθετική στρατηγική σε σύγκριση με την παραπάνω καθώς σε αυτή το ποντάρισμά μας αλλάζει αναλογικά με την αξία του value που έχουμε επιλέξει. Αν το value είναι μεγάλο τότε και το ποντάρισμα είναι μεγάλο, αν είναι μικρό τότε αναλογικά πάει το ποντάρισμα κλπ. Πιο επιθετική στρατηγική άρα και περισσότεροι οι κίνδυνοι γιατί το κλειδί σε αυτή τη μέθοδο είναι η εύρεση αλλά και η σωστή εκτίμηση της αξίας ενός σημείου. Το στοίχημα είναι ένα ατομικό αλλά και εγωιστικό παιχνίδι οπότε τόσο η εύρεση όσο και κυρίως η εκτίμηση της αξίας ενός σημείου είναι μια καθαρά προσωπική υπόθεση του εκάστοτε παίχτη. Η συγκεκριμένη μέθοδος είναι μια από αυτές που πολλοί παίχτες την ακολουθούν καθώς με σωστή διαχείριση και επιλογές μπορεί να φτάσει σε ένα ικανοποιητικό κέρδος.

Βρείτε εδώ: Καθημερινά προγνωστικά και τα πιο ψαγμένα άρθρα για στοίχημα

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Στοιχήματος στο Foxbet!

Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+