
Ο Παναγιώτης Τζίμας μίλησε μετά τη νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα στη μικτή ζώνη και μεταξύ άλλων ανέφερε ότι ο κόσμος έπαιξε ρόλο σήμερα στο να γυρίσει το παιχνίδι.
Αναλυτικά:
«Μπορεί να μην νικούσαμε αλλά ήμασταν μια οικογένεια, όλοι μαζί στα αποδυτήρια, κοιτούσαμε το επόμενο παιχνίδι, ήμασταν συγκεντρωμένοι και σήμερα και αν πάμε έτσι στα επόμενα παιχνίδια θα είμαστε εντάξει».
Για την ανατροπή στην ανατροπή: «Αυτό το είπαμε από την αρχή ότι αν δεχτούμε γκολ να μη πέσουμε ψυχολογικά, όλοι στον πάγκο ήμασταν ένα και έπαιξε μεγάλο ρόλο που γυρίσαμε το παιχνίδι και με τους οπαδούς μας φυσικά».
Για την αντίδραση που βγήκε τόσο από τον πάγκο της ομάδας όσο και τον κόσμο που στήριξε από την κερκίδα «Όσο είμαι εδώ έχω καταλάβει ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι ένα, μια οικογένεια, έχει πολύ καλά αποδυτήρια, είναι το κύριο μέρος μιας ομάδας. Ήμασταν ενωμένοι, θέλαμε τους τρεις βαθμούς και όλα αυτά μας βοήθησαν».
Για την αφιέρωση της νίκης στον Δημήτρη: «Σίγουρα παίζαμε για τον Δημήτρη, η σκέψη μας ήταν μαζί του, σε όλους τους οπαδούς μας, στον πρόεδρο φυσικά και συνεχίζουμε».






