Αναπόσπαστο κομμάτι του Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων αποτελεί τα τελευταία χρόνια ο Παραλίμνιος Δρόμος 1 χλμ. «Μαμά-Καρότσι», δίνοντας το μήνυμα ότι ο αθλητισμός είναι για όλους.

Μαμάδες με μωρά στα καρότσια και μεγαλύτερα παιδιά να τις συνοδεύουν, θα βρεθούν στην εκκίνηση στην πλατεία Μαβίλη, το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου, στις 6 το απόγευμα, για να τρέξουν σε έναν διαφορετικό αγώνα δρόμου, στον οποίο νικητής αναδεικνύεται η χαρά για ζωή και η θέληση για επαφή με την φύση και τον αθλητισμό.

Η συμμετοχή στον φετινό αγώνα, η οποία είναι δωρεάν, αναμένεται να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, καθώς οι εγγραφές στην ηλεκτρονική σελίδα www.lakerun.gr είναι ήδη περισσότερες από κάθε προηγούμενη χρονιά.

Ο φετινός Παραλίμνιος Δρόμος 1 χλμ. «Μαμά-Καρότσι» θα έχει τη «γεύση του καλού», καθώς χορηγός είναι η γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ, η οποία θα κληρώσει δωροεπιταγές για προϊόντα της σε μεγάλο αριθμό από τις συμμετέχουσες μαμάδες.

Λίγα λόγια για τη ΔΩΔΩΝΗ

Η ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε ιδρύθηκε το 1963. Μετρώντας 53 χρόνια αυθεντικής παράδοσης και ιστορίας, η εταιρεία με έδρα τα Ιωάννινα, παράγει αυθεντικά, αμιγώς ελληνικά γαλακτοκομικά και τυροκομικά προϊόντα, χρησιμοποιώντας 100% ελληνικό αγελαδινό, κατσικίσιο και πρόβειο γάλα που συλλέγεται καθημερινά από ένα διευρυμένο δίκτυο 5.000 Ελλήνων παραγωγών που δραστηριοποιούνται κυρίως στην περιοχή της Ηπείρου. Με περισσότερα από 10.000 σημεία πώλησης στην εγχώρια αγορά και εξαγωγική δραστηριότητα σε 35 χώρες παγκοσμίως, η ΔΩΔΩΝΗ διαθέτει 9 κατηγορίες γαλακτοκομικών και τυροκομικών προϊόντων και παράγει 80 ξεχωριστά προϊόντα, που ξεχωρίζουν για τη γεύση, την ποιότητα και την 100% ελληνική τους ταυτότητα.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες www.dodoni.eu, https://www.facebook.com/Dodoni.SA, https://www.instagram.com/dodoni.eu/

 

Θεσμικός υποστηρικτής το σπήλαιο Περάματος

Στους θεσμικούς υποστηρικτές του 10ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων προστίθεται ο Οργανισμός Σπηλαίου Περάματος, ευελπιστώντας να συνδυάσει ένα από τα μεγαλύτερα δρομικά γεγονότα της χώρας με τη δυνατότητα των δρομέων και των συνοδών τους να επισκεφθούν ένα από τα ομορφότερα σπήλαια των Βαλκανίων.

Το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου, μία ημέρα πριν από τον Γύρο Λίμνης των 30 χλμ., το Σπήλαιο Περάματος θα παρατείνει τη λειτουργία του μέχρι τις 6 το απόγευμα, ενώ το εισιτήριο θα κοστίζει μόλις 2 ευρώ, έτσι ώστε να δοθεί σε όσο το δυνατόν περισσότερους επισκέπτες της περιοχής η δυνατότητα να περιηγηθούν σε ένα τριώροφο παλάτι, με ασύγκριτες ομορφιές και θαυμαστά στολίδια, που φιλοτέχνησε η φύση στα σπλάχνα του λόφου Γκορίτσα, στο Πέραμα.

Οι αποστολές και οι μεμονωμένοι αθλητές και συνοδοί τους που επιθυμούν να περιηγηθούν στο Σπήλαιο Περάματος, κάνοντας χρήση της ειδικής προσφοράς, καλούνται να επικοινωνήσουν με τον κ. Αποστόλη Τζελέτα στο τηλ. 6972819781 μέχρι την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου.