image description

Μία απουσία λόγω συμπλήρωσης κίτρινων καρτών θα έχει ο ΠΑΣ Γιάννινα την Κυριακή με τον Ατρόμητο, αφού ο Παναγιώτης Τζίμας έφτασε τις 9 κίτρινες και χάνει τον τελευταίο αγώνα της κανονικής περιόδου, αλλά θα είναι ξανά διαθέσιμος στα πλέι άουτ.

Πάντως ο “κίτρινος συναγερμός” παραμένει στον ΠΑΣ Γιάννινα, παρότι εξέτισαν 4 παίκτες του με την ΑΕΚ, αφού στο όριο ήταν οι Λιάσος, Τζίνο και Κόντε και από την Τετάρτη το βράδυ προστέθηκαν οι Σόρια και Σούλης. Αν κάποιος απ’ αυτούς “κιτρινιστεί” με τον Ατρόμητο, η ποινή μεταφέρεται υποχρεωτικά για την 1η αγωνιστική των πλέι άουτ. Αν δεν συμπληρώσει κανένας τους, τότε θα ξεκινήσουν -όπως και όλοι οι υπόλοιποι συμπαίκτες τους- με μηδέν κάρτες.

Να σημειωθεί εδώ, ότι οι 5 κίτρινες κάρτες που είδαν οι παίκτες του ΠΑΣ στην OPAP Arena, αυτόματα ενεργοποίησαν το πρόστιμο των 2.000 ευρώ, βάσει του άρθρου 16 παρ. 1 , α και γ εδαφ. i) του Π. Κ της ΕΠΟ.

Όσον αφορά τον Ατρόμητο, θα έρθει στα Ιωάννινα με πέντε πολύ σημαντικές απουσίες, καθώς οι παίκτες αυτοί συμπλήρωσαν κάρτες:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΖΑΒΕΛΛΑΣ
ΛΟΡΕΝΣ ΝΤΕ ΜΠΟΚ
ΝΤΕΝΖΕΛ ΓΙΟΥΜΠΙΤΑΝΑ
ΝΤΙΕΓΟ ΒΑΛΕΝΣΙΑ
ΟΥΑΖΝΤΙ ΚΕΣΧΡΙΝΤΑ