ON DEMAND
ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Νέες επιτυχίες στο πινγκ πονγκ για τον Γ. Κοσμά

Ένας Γιαννιώτης , ο Γιώργος ΚΟΣΜΑΣ , που πλέον από φέτος προπονείται στο Σ.Ε.Φ με την Εθνική Ομάδα και τυπικά ανήκει με υποσχετική στον Α.Ο. Ταύρου -Αθηνών -ομάδα της Α2 κατηγορίας- , διακρίθηκε ιδιαίτερα την τρέχουσα αγωνιστική χρονιά 2023-24 στο άθλημα του πινγκ-πονγκ και τιμά την πόλη του και το Γιαννιώτικο σύλλογο, αφού ξεκίνησε από το Φ.Ε.Α.Ιωαννίνων .

Ο ίδιος αθλητής ευχαριστεί τους χορηγούς ΠΙΝΔΟΣ , ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΤΣΕΝΟ (Λευκάδα), ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΚΡΑΨΙΤΩΝ, ΑΘΗΝΩΝ και ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ Κ.Δ.Β.Μ, που συμπαραστάθηκαν και ήταν αρωγοί στη προσπάθεια του.

image description

Πρώτη χρονιά λοιπόν στο Λύκειο ο Γιώργος και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο ατομικό αγώνισμα  στο Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα Λυκείων 18 και 19 Απριλίου, που έγινε φέτος πάλι στο Σ.Ε.Φ στην αίθουσα πινγκ-πονγκ. Το Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα αποτελεί σημαντική διοργάνωση, είναι σαν δεύτερο Πανελλήνιο εφηβικό –  ( είναι η ηλικιακή του κατηγορία) – και είναι τιμητική κάθε διάκριση.

Χρυσό μετάλλιο στο  διπλό αγώνισμα των εφήβων στην Καλαμαριά το 3-ήμερο 10, 11 και 12 Μαϊου με συμπαίκτη τον Μανωλόπουλο Ευστάθιο.

Χρυσό μετάλλιο στο διπλό αγώνισμα των Νέων Ανδρών με συμπαίκτη πάλι τον Μανωλόπουλο Ευστάθιο και

τη 3η θέση Αργυρό μετάλλιο στο διπλό των Ανδρών   με συμπαίκτη το Δημήτρη Μιχαηλίδη.

Επίσης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο ατομικό αγώνισμα ηλικίας κάτω των 17 στο 2ο , διεθνές ανοικτό τουρνουά της Πόλης Πρίστινα με πολλές συμμετοχές , λίγες ημέρες πριν ,το Σαββατοκύριακο 8 και 9 Ιουνίου.

 

Μοιράσου: