ON DEMAND
ΜΠΑΣΚΕΤ

Ντεμπούτο στην Α1 με τον Ολυμπιακό για τον Γιαννιώτη Ανδρέα Τσουμάνη!

Σπουδαία ημέρα η σημερινή για ένα Γιαννιωτόπουλο που ξεχώρισε νωρίς από τις Ακαδημίες του ΑΓΣΙ και σήμερα κατάφερε σε ηλικία 17 ετών να κάνει ντεμπούτο με την ανδρική ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα της Α1!

Ο λόγος για τον Ανδρέα Τσουμάνη, που σήμερα πήρε χρόνο συμμετοχής από τον Σφαιρόπουλο στο παιχνίδι του Φάρου με τον Ολυμπιακό.

image description

Ο 17χρονος πάουερ φόργουορντ μεταπήδησε από την ομάδα του ΑΓΣΙ στον Ολυμπιακό πριν από 3 χρόνια, είναι μέλος της Εθνικής ομάδας, ενώ φέτος πανηγύρισε και το πρωτάθλημα εφήβων με τους “ερυθρόλευκους”. Είναι γεννημένος στις 15 Ιουλίου του 2001.

Για την ιστορία, αυτή είναι η 12άδα που είχε ο Ολυμπιακός στο σημερινό ματς και οι πόντοι της στο 83-95 επί του Φάρου.

Ολυμπιακός (Σφαιρόπουλος): ΜακΛίν 5, Σπανούλης 13(3), Παπανικολάου 10 (6 ριμπ.), Μάντζαρης 9(2), Γουίλτζερ 13(3), Μπράουν 19(4), Τολιόπουλος, Στρέλνιεκς 6(2), Τσουμάνης, Αρσενόπουλος, Ρόμπερτς 12(1), Μπόγρης 8.

Μοιράσου: