ON DEMAND
ΓΕΝΙΚΑ

Ούτε μετά τη μεταγραφή του ο Σάλιακας στην Εθνική

O Γκουστάβο Πογέτ απηύθυνε πρόσκληση σε 26 ποδοσφαιριστές για τους τέσσερις αγώνες της Εθνικής Ανδρών από τις 2 έως τις 12 Ιουνίου για το UEFA Nations League 2022, με τον Μανώλη Σάλιακα να είναι και πάλι εκτός Εθνικής, παρά το γεγονός ότι μεσολάβησε πλέον και μεταγραφή του στη Γερμανία.

Οι παίκτες που περιλαμβάνονται στην αποστολή της Εθνικής Ομάδας για τα εκτός έδρας παιχνίδια με την Βόρεια Ιρλανδία (2/6) και το Κόσοβο (5/6) και τα εντός με την Κύπρο (9/6) και το Κόσοβο (12/6) είναι οι εξής:

image description

Γιώργος Αθανασιάδης, Σωκράτης Διούδης, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Δημήτρης Γιαννούλης, Δημήτρης Γούτας, Παντελής Χατζηδιάκος, Γιάννης Κώτσιρας, Κωνσταντίνος Μαυροπάνος, Λάζαρος Ρότα, Κώστας Τσιμίκας, Γιώργος Τζαβέλλας, Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, Τάσος Μπακασέτας, Ανδρέας  Μπουχαλάκης, Δημήτρης Κουρμπέλης, Πέτρος Μάνταλος, Γιάννης Παπανικολάου, Μανώλης Σιώπης, Τάσος Χατζηγιοβάνης, Δημήτρης Λημνιός, Τάσος Δουβίκας, Ταξιάρχης Φούντας, Γιώργος Γιακουμάκης, Γιώργος Μασούρας, Βαγγέλης Παυλίδης.

Οι προπονήσεις των διεθνών θα αρχίσουν τμηματικά και αναλόγως της διαθεσιμότητάς τους από την προσεχή Δευτέρα 23 Μαΐου και καθόλη τη διάρκεια της εβδομάδας στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά και θα είναι κλειστές για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ και τους φιλάθλους.

Την Δευτέρα 30 Μαΐου θα ενσωματωθούν στην αποστολή όλοι οι ποδοσφαιριστές.

Μοιράσου: