image description

Την «άτυπη» ρεβάνς για τον χαμένο τελικό του super cup της ΕΠΣΗΠ πήρε το απόγευμα της Παρασκευής η ομάδα Κ20 του ΠΑΣ Γιάννινα, που νίκησε την Δόξα Κρανούλας σε φιλικό παιχνίδι με 0-2.

Το φιλικό έγινε παρουσία Πετράκη, Ταουσιάνη και Αλεξίου από το τεχνικό τιμ της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, που είχαν την ευκαιρία να «τσεκάρουν» παίκτες που δουλεύουν μαζί τους στην προπόνηση της μεγάλης ομάδας, αλλά και να δουν παίκτες της Δόξας, ώστε να αποκομίσουν μια πρώτη εντύπωση γι’ αυτούς.

Στο α’ μέρος η Δόξα ξεκίνησε με 9 παίκτες που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής, ενώ ο ΠΑΣ ως επί το πλείστον με βασικούς, ενώ στην επανάληψη έγιναν αρκετές αλλαγές από τον Βασίλη Σιαφάκα για να μοιράσει χρόνο σε όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές.

Παιχνίδι κέντρου έγινε στα πρώτα λεπτά, με τις δύο ομάδες να είναι μαχητικές και να προσπαθούν να τρέξουν και να βγάλουν συνδυασμούς, όμως έξω από τις δύο περιοχές σταματούσαν σχετικά εύκολα οι επιθετικές τους προσπάθειες. Συνέπεια αυτών ήταν να δημιουργηθούν ελάχιστες φάσεις.

Μοιρασμένο το παιχνίδι και στην επανάληψη, με τον ΠΑΣ Γιάννινα, όμως, να είναι αποτελεσματικός σε δύο στιγμές του παιχνιδιού, όπου εκμεταλλεύτηκε τις αδράνειες των γηπεδούχων και την πρώτη φορά σκόραρε με την μπάλα να φεύγει μέσα από τα χέρια του Πέτρου, ενώ τη δεύτερη οι αμυντικοί της Δόξας ζήτησαν φάουλ, δεν δόθηκε από τον διαιτητή και η αδράνεια κόστισε ένα ακόμα γκολ.

Ήταν μια καλή ευκαιρία η σημερινή αναμέτρηση για τους δύο προπονητές να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα και να δουν την κατάσταση των παικτών τους, αλλά και για τον Γιάννη Πετράκη να δει τις δύο ομάδες.

Στην Δόξα είχαν να δουν πολλά χρόνια προπονητή του ΠΑΣ Γιάννινα να παρακολουθεί κάποιο παιχνίδι και ευελπιστούν ότι η συνεργασία με τον ΠΑΣ Γιάννινα θα γίνει ακόμα στενότερη στο μέλλον.

*Δώρο ένα διαρκείας πρόσφερε η ομάδα της Δόξας στον κ. Πετράκη, ωστόσο ο ίδιος προκειμένου να βοηθήσει την προσπάθεια που γίνεται, θέλησε να το πληρώσει κανονικά. Εξυπακούεται ότι είναι καλεσμένος της Δόξας να βρίσκεται σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι.

** Εντυπωσιασμένος από τις εγκαταστάσεις της Δόξας ο κ. Πετράκης, δεν είχε επισκεφθεί ξανά την Κρανούλα και δεν περίμενε να δει τέτοιες εγκαταστάσεις σε ομάδα Γ’ Εθνικής.

***Άρεσαν και παίκτες της Δόξας στον κ. Πετράκη και δεν αποκλείεται να τους βάλει στο μικροσκόπιό του.

 

Το φιλμ του αγώνα

19’ Καλό σουτ του Παππά, ο Παπαϊωάννου έπεσε ωραία στη γωνία του και απέκρουσε.

26’ Ο Κ. Παπαδόπουλος σούταρε έξω από την περιοχή, εκτίναξη του Πέτρου σε κόρνερ.

32’ Προσποιήσεις του Ζαχαρού μέσα στην περιοχή, άδειασε τους αμυντικούς της Δόξας, σούταρε ψηλά στην εστία του Πέτρου, ο οποίος με εκτίναξη έδιωξε σε κόρνερ. Στην εκτέλεσή του, κεφαλιά του Ζώγκου, η μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο.

34’ Ο Ζαχαρός βρέθηκε σε θέση βολής απέναντι από τον Πέτρου, ο οποίος απέκρουσε με τα πόδια το πλασέ.

45’ Ο Παππάς άνοιξε την μπάλα αριστερά στον Γκέγκα, αυτός γύρισε παράλληλα προς την εστία για τον Πασχάλη που ακολουθούσε τη φάση στο δεύτερο δοκάρι, αλλά το σουτ που επιχείρησε ο μέσος της Δόξας έφυγε δυνατά και ψηλά πάνω από την εστία.

65’ Σέντρα σουτ του Μαρμούτα, η μπάλα στην πάνω πλευρά των διχτύων του Παπαϊωάννου.

68’ Μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Πέτρου έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του και ο Μπισέλας που καταδοκούσε πέτυχε το 0-1.

89’ Η άμυνα της Δόξας ζήτησε επιθετικό φάουλ, ο διαιτητής άφησε το παιχνίδι να συνεχιστεί και ο Αλεξίου νίκησε σε τετ-α-τετ τον Αρχοντάκη κάνοντας το 0-2.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Δόξα Κρανούλας: Πέτρου (70’ Αρχοντάκης), Νάσιος (46’ Ζδράβος), Ηλίας, Μιχάλης (46’ Τσουλιάης), Μουζακίτης, Παρχαρίδης (46’ Τσουμάνης), Μαρμούτας, Γκέγκας (46’ Ριστάνης), Νούγιας και Παππάς (46’ Τσιέπας).

ΠΑΣ Γιάννινα: Παπαϊωάννου, Μελιγγιώτης (46’ Γρηγοριάδης, 70’ Πήλιος), Λιάσος (46’ Μπισέλας), Νικολόπουλος (46’ Κάγια), Λιάπης (46’ Παπαδόπουλος Ελ), Παπαδόπουλος Κ., Βασιλάκης (60’ Αλεξίου), Ζώγκος, Ζαχαρός (60’ Μπελάς), Ψαρράς Ν., Ντόλοβατς (70’ Τάτσης).