Αντέδρασε η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα στα όσα ακούστηκαν σε αθλητικό ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης από βετεράνο ποδοσφαιριστή της Καλαμαριάς, που στο βωμό επίλυσης προσωπικών διαφορών με παράγοντες της ομάδας του δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει το όνομα του ΠΑΣ Γιάννινα, ως δήθεν εμπλεκόμενης ομάδας σε στημένο ματς χθες στη Νέα Τρίγλια.

Η ΠΑΕ χαρακτηρίζει “σκουπίδια” τις καταγγελίες και διαμηνύει ότι θα κινηθεί νομικά να προστατεύσει τη φήμη της.

Αναλυτικά:

Ακούμε και διαβάζουμε από το πρωί δημοσιεύματα και δηλώσεις ανθρώπων, αγνώστων προς εμάς συμφερόντων, στην προσπάθεια τους να δημιουργήσουν προφανώς εντυπώσεις και ενδεχομένως να επιλύσουν προσωπικές διαφορές, χρησιμοποιώντας την ομάδα μας.

Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 δε θα επιτρέψει ποτέ και σε κανέναν να σπιλώσει το όνομα του ιστορικού μας συλλόγου, πόσο μάλλον εμπλέκοντας μας σε σενάρια επιστημονικής φαντασίας.

Η ομάδα μας αυτή τη στιγμή είναι δικαιωματικά στην 1η θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος, αποδεικνύοντας όπως πάντα την αξία της στο γήπεδο και μόνη προσήλωση της, είναι η άνοδος στην 1η κατηγορία, εκεί όπου και πρέπει να αγωνίζεται.

Δηλώνουμε ευθέως προς όσους προέβησαν σήμερα σε δυσφημιστικές εις βάρος μας δηλώσεις και προς όλες γενικά τις πλευρές και τους εμπλεκόμενους που αναπαράγουν τέτοιου είδους “σκουπίδια”, ότι η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 θα προβεί άμεσα σε όλες τις νόμιμες ενέργειες για την προστασία του ονόματος και της ιστορίας της και για την αποκατάσταση της βλάβης που υπέστη η φήμη της.