image description

Στον αριθμό των 27 επαγγελματικών δελτίων έφτασε ο ΠΑΣ Γιάννινα μετά τις τρεις νέες εκδόσεις δελτίων αυτήν την εβδομάδα. Ο Μίτε Τσικάρσκι συμπεριλήφθηκε στη 18άδα για τη Νέα Σμύρνη και θα φοράει το 11, ενώ επαγγελματικά δελτία έχουν πλέον οι Κωστής Παπαδόπουλος και Άγγελος Λιάσος, που έχουν προωθηθεί από την ομάδα Κ20 στη μεγάλη ομάδα. Οι δύο τελευταίοι έχουν αρκετές μέρες που προπονούνται σταθερά πλέον με την επαγγελματική ομάδα, αλλά τουλάχιστον ως το καλοκαίρι θα συνεχίσουν παίζουν με την ομάδα Νέων, όπως έκαναν και στο σημερινό παιχνίδι κόντρα στον Πανιώνιο.

Ο Κωστής Παπαδόπουλος επέλεξε το νούμερο 22, ενώ ο Άγγελος Λιάσος το νούμερο 80.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ αναμένεται τις επόμενες μέρες, αφού μαζί με τα δύο παιδιά που υπέγραψαν επαγγελματικό δελτίο, θα γίνουν και 5-6 παίκτες των υποδομών εκπαιδευόμενοι.

Στο μεταξύ, ο Εντελίνο Ιέ πρέπει να θεωρείται παρελθόν, αφού η μεταγραφή του χαλάει, γι’ αυτό και δεν έχει εκδοθεί ακόμα το δελτίο του. Όπως λέγεται, υπάρχει γραφειοκρατικό πρόβλημα, που αν δεν λυθεί, θα γνωστοποιηθεί επισήμως από την ομάδα το “ναυάγιο” της μεταγραφής.